Nieuwe trailer: Detroit: Become Human

Kijken op YouTube
Ik ben niet echt een fan van David Cage’s spellen (Heavy Rain, Beyond: Two Souls), maar als science fiction-liefhebber spreekt het verhaal van Detroit: Become Human mij wel heel erg aan. Huishoudelijke robots die in opstand komen tegen echte mensen? Als het een film was ging ik zeker kijken. (Sterker nog: ik heb al meerdere films en series gezien met precies dat verhaal).

Heel misschien moet ik meneer Cage dus toch weer een kans geven. Ik zie nu al dat het weer een meerkeuze-spel wordt met beperkte interactiviteit, maar stel dat het verhaal echt heel goed is uitgewerkt…? Nou ja, het is in ieder geval te vroeg om Detroit nu al af te schrijven.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Nieuwe game van Quantic Dream heet Detroit
Lees ook:Quick Time Events en mooie graphics in Heavy Rain
Lees ook:Heavy Rain-ontwikkelaar maakt diepe indruk met nieuwe techdemo
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 302
Lees ook:Nieuwe trailer: Resistance 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.