Nieuwe trailer WipEout Omega Collection

Kijken op YouTube
Tien minuten geleden wist ik het zeker: die WipEout Omega Collection ging ik absoluut niet kopen. In de eerste plaats omdat ik alle banen al ken uit andere spellen (WipEout Pure, WipEout HD en WipEout 2048). In de tweede plaats omdat ik toch geen Ultra HD televisie heb (de marketing draait vooral om de razendscherpe 4K graphics als je Omega Collection speelt op een PS4 Pro). En in de derde plaats als stil protest tegen het uitmelken van een geliefde spelserie. Eerst Studio Liverpool sluiten, en dan in plaats van een nieuwe WipEout wat opgewarmde kliekjes verkopen? Daar wilde ik niet aan meewerken.

Maar ja, toen zag ik dus deze trailer. De graphics zijn nog mooier dan ik me herinner, de nieuwe soundtrack klinkt geweldig en de snelheid is nog steeds oogverblindend. Bovendien: hoe vaak heb ik mijn oude PS3 nog opgestart om WipEout HD weer even te spelen? (Nul keer, sinds de aanschaf van mijn PS4).

Verdorie Sony, jullie hebben me toch weer overtuigd.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Nostalgische cover sleeve voor WipEout Omega Collection
Lees ook:Alles geremastered. WipEout! Crash Bandicoot! PaRappa! Loco Roco! Patapon!
Lees ook:Onofficiƫle WipEout-opvolger Formula Fusion is uit
Lees ook:Nieuwe Duitse Wipeout Pulse trailer
Lees ook:Nieuw spel ex-WipEout-ontwikkelaar lijkt op WipEout

4 reacties op “Nieuwe trailer WipEout Omega Collection

 1. Inno Vation

  I get my kicks from Fast RMX on the Nintendo Switch :D .
  Een race spel dat goed heeft gekeken naar WipEout, F-Zero, en met een snufje Ikaruga.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Gulzt

  he shit, destijds 100% van de trophies, daarna geen reden meer om er nog meer tijd in te investeren…. maar je hebt helemaal gelijk.. en verdorie, ik heb dus wel die nieuwe Playstation 4 since een paar weken (was een paar jaar zonder PS4) en vandaag mijn UHD HDR TV.. ik moet wel! :D

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Nice! Ik kan me nog steeds niet echt een voorstelling maken van HDR, maar iedereen die het heeft gezien lijkt onder de indruk van de diepere kleuren. Dat belooft wat voor Zone Mode.

     /   Beantwoorden  / 
 3. G.Tom

  Ik zit ondertussen aan Fast Racing Neo maar dat lijkt zo erg op WipeOut en F-Zero dat het in dezelfde categorie valt. Heerlijk game trouwens!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.