Twee nieuwe screenshots Final Fantasy VII Remake


Twee screenshots. Veel is het niet, maar ze bewijzen in ieder geval dat Final Fantasy VII Remake niet alleen een mooie trailer is, maar ook echt een spel dat bestaat en speelbaar is. (Al zal het nog wel een paar jaar duren voordat ‘ie daadwerkelijk in de winkel ligt).

De bovenste screenshot is van de allereerste eindbaas in Final Fantasy VII: een grote mechanische schorpioen. Ter vergelijking staat hieronder een plaatje van diezelfde eindbaas in de PSone-versie. Toen een turn-based gevecht met hoekige graphics, nu een real-time spektakel met een bijna fotorealistische Cloud en Barret.


Neo-games.blog forum

Lees ook:Mooie DS-screenshots: The Four Warriors of Light
Lees ook:Nieuwe trailers Final Fantasy XIII en Final Fantasy Versus XIII
Lees ook:Acht nieuwe Final Fantasy III screenshots
Lees ook:Nieuwe old-school Final Fantasy aangekondigd voor de DS
Lees ook:Nieuwe Little King’s Story screenshots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.