The Last of Us Part 2 aangekondigd, trailer

Kijken op YouTube

I know there’s trepidation about going back to these characters. We feel that as well. No-one loves these characters more than we do, and we wouldn’t do it if we didn’t have the right idea. I had ideas with different characters and it didn’t feel right. The Last of Us is about these two characters. All I ask is that fans of the first one put some faith in us – we’re going to do right by you.

Okee, Neil Druckmann, als jij het zegt. Een vervolg op The Last of Us voelt als een slecht idee, maar misschien heeft ontwikkelaar Naughty Dog inderdaad een goede invalshoek gevonden. In Part 2 speelt Ellie de hoofdrol. Ze is 5 jaar ouder en het verhaal gaat volgens Druckmann over haat. Hopelijk doet dat geen afbreuk aan het perfecte einde van deel 1.

Als je het eerste spel niet hebt gespeeld weet je dit niet, maar The Last of Us was niet alleen een steengoede actie/stealth game. Het was in de eerste plaats een aangrijpend verhaal. Niet over zombies – die waren eigenlijk maar bijzaak – maar over een gebroken man die langzaam weer een reden vindt om te leven. Ik ben een enorme zeikerd die bijna alle verhalen in spellen waardeloos vindt (zelfs als het spel verder wel goed is), maar het avontuur van Joel en Ellie is me altijd bijgebleven.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Nieuwe trailer: The Last of Us Part II
Lees ook:Onheilspellende nieuwe Shadows of the Damned-trailer
Lees ook:The Last of Us: Remastered voor PlayStation 4
Lees ook:Kijk dit: spannende nieuwe trailer voor Sony’s The Last Of US
Lees ook:Nieuwe screenshots Resident Evil: Umbrella Chronicles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.