Eerste screenshots Platinum’s Turtles-spel


Ontwikkelaar Platinum heeft eindelijk een manier gevonden om geld te verdienen: nostalgie. Het is geen geheim dat Platinum’s spellen doorgaans slecht verkopen (ondanks juichende recensies en een cultstatus onder hardcore gamers), maar Transformers: Devastation was vorig jaar blijkbaar zo succesvol dat uitgever Activision nog een spel heeft besteld over een oude tekenfilmserie. Deze keer krijgen de Teenage Mutant Ninja Turtles een stijlvolle actiegame. PureXBOX heeft de eerste screenshots.

Ik weet het niet zo goed met deze plaatjes. Het bijzondere van Transformers: Devastation was dat het er écht uitzag als een aflevering van de oude tekenfilmserie. Die sensatie krijg ik hier niet echt. Zulke gedetailleerde spierballen hadden de Turtles vroeger zeker niet. Deze schildpadden lijken eerder gebaseerd op Michael Bay’s film uit 2014. Ik ben benieuwd hoeveel gamers dáár voor warmlopen.


Neo-games.blog forum

Lees ook:Transformers-spel ziet eruit als G1 tekenfilmserie
Lees ook:Platinum’s Transformers-spel met 80′s tekenfilmgraphics
Lees ook:Nieuwe trailer Transformers: Devastation
Lees ook:Nieuwe trailer Transformers: Devastation
Lees ook:Nieuwe trailer Transformers: Devastation

3 reacties op “Eerste screenshots Platinum’s Turtles-spel

  1. Erik

   Ja precies, zulke strikken had ik ook in het spel willen zien. Dit is gewoon te mooi voor echte Turtles-nostalgie.

     /   Beantwoorden  / 
 1. simon

  en wow, die pizza zag er echt te ranzig uit. met cream!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.