Stem op het volgende PlayStation Plus-spel


PlayStation Plus-abonnees hebben wat te kiezen. Normaal bepaalt Sony welke spellen we gratis mogen downloaden, maar voor volgende maand mag er gestemd worden. Op een van de drie indiegames die Sony heeft genomineerd. Degene met de meeste stemmen is vanaf 1 september gratis verkrijgbaar voor alle abonnees.

  • De spellen zijn: strategische RPG Armello met bordspel-elementen, Ubisoft’s experimentele platformspel Grow Home, en beat’em up Zombie Vikings met tekenfilm-graphics. Korte video’s van alledrie na de klik.
  • Zelf ga ik stemmen op Grow Home, omdat ik al sinds januari nieuwsgierig ben naar dit spel over een robot die een bonenstaak beklimt. De andere 2 titels zien er echter ook leuk uit, dus ik ben sowieso blij met de uitkomst.
  • Stemmen kan vanaf donderdag 13 augustus. Niet via een website, maar rechtstreeks vanaf je PlayStation 4. Volgens Sony staat “Vote to Play” op die datum onder het What’s New-icoontje en ook in de PlayStation Store.

Kijken op YouTube

Kijken op YouTube

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:PlayStation Home begint morgen
Lees ook:Grow Home krijgt een vervolg: Grow Up
Lees ook:Ubisoft’s experimentele platformspel Grow Home
Lees ook:Weer stemmen op het volgende PS Plus-spel
Lees ook:PlayStation Now naar Nederland & Belgïe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.