Nieuwe PS4 update bevat Suspend/Resume-optie


De PlayStation 4 krijgt eindelijk een Suspend/Resume optie. In plaats van de spelcomputer helemaal uit te zetten kun je hem met suspend “bevriezen” op het exacte moment dat je stopt met spelen. De volgende keer dat je hem aanzet gaat de PS4 dan meteen terug naar het spel, zonder opstartmenu’s en titelschermen. Zoals het ook werkt op de Vita dus. Sony had eigenlijk beloofd dat deze functie al meteen bij de lancering in de PS4 zou zitten, maar het was blijkbaar ingewikkelder dan verwacht. (De aankondiging bevat nog steeds een voetnoot waarin staat dat het misschien niet werkt met alle spellen).

Suspend/Resume wordt toegevoegd met update 2.50. Andere verbeteringen zijn de mogelijkheid om in je Facebook-vrienden te zoeken naar andere PS4-bezitters en een optie om zelf een framerate te kiezen voor Remote Play-spellen. (60fps voor hele snelle verbindingen en 30fps voor mensen met langzamer internet). Het is nog niet bekend wanneer de update precies beschikbaar is. Sony houdt het op “soon”.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Suspend/Resume en configureerbare controllers morgen naar PS4
Lees ook:PlayStation 4 gaat externe harde schijven ondersteunen
Lees ook:Dit kun je verwachten in nieuwe No Man’s Sky update
Lees ook:Grote update voegt Online Creatie toe aan LittleBigPlanet
Lees ook:Update helpt kwijtgeraakte JoyCons te vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.