Een all-you-can-play abonnement voor PlayStation Now


PlayStation Now, Sony’s service om oude spellen (PS3, PS2, PS1) naar de PlayStation 4 te streamen, wordt binnenkort iets aantrekkelijker. Tot nu toe konden fans alleen losse spellen huren. maar vanaf volgende week is er ook een Netflix-achtig abonnement. Voor 20 dollar per maand mogen abonnees onbeperkt spelen met alle spellen in de catalogus. Ik denk niet dat dit een service is waar mensen jarenlang lid van blijven (tenzij er later ook PS4-spellen worden toegevoegd), maar voor af en toe tijdens de vakantie lijkt dit me toch best een goede deal.

 • Al het bovenstaande geldt voorlopig trouwens alleen voor Amerika. In Europa is PlayStation Now nog helemaal niet beschikbaar. Volgens Sony omdat onze kabelnetwerken veel ingewikkelder zijn, met verschillende providers in elk land.
 • Voor PS4-bezitters is PlayStation Now een leuke bonus, maar de revolutie begint natuurlijk pas echt als de spellen ook naar andere apparaten worden gestreamd. Apparaten zoals Sony’s nieuwste televisietoestellen bijvoorbeeld. Nog even en we hebben helemaal geen spelcomputers meer nodig.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Sony gaat PS3-spellen streamen met PlayStation Now
Lees ook:PlayStation Now naar Nederland & Belgïe
Lees ook:Xbox One alsnog backward compatible met Xbox 360
Lees ook:Je PlayStation Network-account wordt een SEN-account.
Lees ook:Dit zijn de huurprijzen op PlayStation Now

2 reacties op “Een all-you-can-play abonnement voor PlayStation Now

 1. Cedric

  Als het is zoals de video on demand dienst die beloofd werd op de Ps3 gaan we hier helemaal niets van zien. Zonde

    /   Beantwoorden  / 
 2. Erik

  Sony houdt vol dat PlayStation Now in 2015 geleidelijk wordt uitgerold in Europa. Al vrees ik dat de kleine landjes (zoals Nederland) dan wel weer als laatste aan de beurt zullen zijn.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.