Laatste week voor 90 extra dagen bij PlayStation Plus-abonnement


Hé PlayStation-fans, hier is jullie reminder dat dit de laatste week is waarin Sony 90 dagen extra cadeau geeft bij een jaarabonement op PlayStation Plus. Dit is niet alleen een welkomstgeschenk voor nieuwe abonnees, maar een aanbieding waar iedereen van kan profiteren. Sla toe vóór 20 september en je krijgt voor €49,99 dus niet 12, maar 15 maanden toegang tot de Instant Game Collection.

 • Let op: Sony is vergeten de tekst in de Store aan te passen waardoor het lijkt alsof je gewoon 12 maanden aanschaft. Nergens wordt iets gezegd over 90 gratis dagen, maar zodra de transactie is voltooid wordt je abonnement wel degelijk met 3 extra maanden verlengd.
 • Ik begrijp dat deze actie alleen geldt voor abonnementen die je koopt in de PlayStation Store. Pas dus met de kant en klare PlayStation Plus-kraskaarten die sommige speelgoedwinkels verkopen.
 • PlayStation 3-spellen waar je toegang tot krijgt als je nu lid wordt: Assassin’s Creed III, XCOM: Enemy Unknown, LittleBigPlanet Karting, Spec Ops: The Line, Jak and Daxter Trilogy, Uncharted 3, Saints Row: The Third, Payday The Heist en Maffia II. Vita-bezitters hebben iets minder keus, maar kunnen nog altijd kiezen uit Uncharted: Golden Abyss, New Little King’s Story, Urban Trial Freestyle, Gravity Rush en Stealth Inc: A Clone in the Dark.

[g.forum]

Lees ook:LittleBigPlanet Karting beta aangekondigd, aanmelden kan nu
Lees ook:Reclameposter voor LittleBigPlanet Karting gespot
Lees ook:Compilatie Uncharted 1, 2 & 3 naar PS4
Lees ook:LittleBigPlanet verschijnt in september of oktober 2008
Lees ook:Uncharted 2, screenshots van de multiplayer

3 reacties op “Laatste week voor 90 extra dagen bij PlayStation Plus-abonnement

 1. Gulzt

  Hi Erik, weet jij hoe het zit als je al een plus account hebt? Wordt deze dan gewoonweg verlengt? of gooi ik dan geld weg?

  Groet

    /   Beantwoorden  / 
 2. Gulzt

  sorry, had ff moeten googlen:
  “Gaat mijn resterende lidmaatschapsperiode verloren als ik mijn abonnement vroegtijdig verleng?

  Nee. De nieuwe lidmaatschapsperiode wordt toegevoegd aan de bestaande periode. Als je dus bijvoorbeeld een lidmaatschap voor 1 jaar afsluit en je huidige lidmaatschap nog 10 dagen geldig is, is je nieuwe lidmaatschap 375 dagen geldig.”

    /   Beantwoorden  / 
 3. peterpeter

  GTA V ,kun je ook zelf op vliegveld met 747 vliegen .Knap waardeloos .Je hoort alleen de vliegtuig geluiden weer.Ik dacht dat je meer kon vliegen als Flightsimulator met geluiden er bij .Dus wat vliegtuigen betreft DIKKE STRONT.Ze gaan weer mooi miljarden verdienen met de hype die ze verstrooid hebben onder de hdhd klantjes .Simme zakenlieden verkopen ook lucht als het moet,is net als politiek .

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.