Maak kennis met de blinde zombies van The Last of Us


The Last of Us ziet er in deze trailer uit als een horrorspel. De vorige filmpjes speelden zich nog bovengronds af, maar hier dalen Joel en Ellie af naar een metrostation dat wordt bevolkt door zombies. De electriciteit is al jaren geleden uitgevallen (in de wereld van The Last of Us is de mensheid grotendeels uitgeroeid door een mysterieus virus) dus het enige licht komt van Joel’s zaklamp.

Het rare geluid dat je hoort zijn de vijanden die met hun tong klikken. Het blijkt dat mensen die zijn geïnfecteerd met het virus na een tijdje blind worden en dan gebruikmaken van echolocatie om hun omgeving te scannen. Je weet wel, zoals vleermuizen. Als een stealthgame werkt The Last of Us dus net even anders dan je gewend bent. Het is geen probleem om deze zombies recht in hun gezicht te schijnen met je zaklamp, maar zodra Joel een onverwacht geluid maakt weet de hele kamer precies waar hij zich bevindt.

The Last of Us is verkrijgbaar vanaf 7 mei.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Kijk door de ogen van een blind meisje in indiegame Pulse
Lees ook:Online spelletje: Infectonator
Lees ook:Langzaam je verstand verliezen in horrorspel Amy
Lees ook:Kijk dit: spannende nieuwe trailer voor Sony’s The Last Of US
Lees ook:Online spelletje: Grow Cannon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.