Bekijk/beluister Beck’s complete Sound Shapes-level


Iemand heeft het complete Sound Shapes-level “Dead Cities” (gebaseerd op een liedje van Beck) op YouTube gezet. Een betere reclame voor dit spel ben ik nog niet tegengekomen. De korte fragmenten die Sony de vorige keer liet zien waren al leuk, maar hier merk je pas echt hoe slim beeld en geluid op elkaar inspelen. Ieder piepje dat Beck produceert keert op een of andere manier terug in de graphics. Knap ook hoe vloeiend al die losse samples in elkaar overlopen. Ondanks dat de speler in het filmpje regelmatig een fout maakt (zodat een deel van het level over moet) hapert de muziek nooit. En het is nog een goed nummer ook!

Sound Shapes is nu verkrijgbaar in de PlayStation Store voor €12,99. Het spel is geschikt voor PlayStation 3 en Vita.

Kijken op YouTube

Kijken op YouTube
En hier is “Spiral Staircase”, een ander nummer dat Beck voor dit spel heeft aangeleverd. De muziek is wat mij betreft nóg beter, maar dit filmpje bewijst dat de samples helaas niet altijd op elkaar aansluiten. Steeds als het level overschakelt naar de wolken wordt het nummer bruut doormidden geknipt. Jammer!

Kijken op YouTube
En voor de liefhebbers: hier is een van Deadmau5′s bijdragen aan Sound Shapes: het nummer “Break-a-noids” met een opvallend pittig platformlevel.

[g.forum]

Lees ook:Nieuwe muziek van Beck in platformspel Sound Shapes (Vita/PS3)
Lees ook:Luister naar een nieuwe trailer van Sound Shapes op de Vita
Lees ook:Een gameplayfilmpje van muzikale platformgame Sound Shapes
Lees ook:Video: improviseren in Wii Music
Lees ook:Nieuwe trailer The Evil Within

Eén reactie op “Bekijk/beluister Beck’s complete Sound Shapes-level

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.