Minigames, soundtracks en documentaires bij Journey Collector’s Edition


Het is een beetje lastig te lezen, maar volgens deze advertentie bevat de Journey Collector’s Edition niet alleen thatgamecompany’s complete PSN-trilogie (fl0w, Flower, Journey) maar ook documentaires, officiĆ«le soundtracks van alle spellen, exclusieve minigames, een PlayStation Plus-abonnement en “nog veel meer.” Dat Plus-abonnement zal wel niet voor een heel jaar zijn (anders was de rest van het pakket min of meer gratis), maar het is toch een interessant cadeautje. Misschien niet interessant genoeg om de aankoop te rechtvaardigen als je de drie spellen al via PSN hebt gespeeld (al ben ik wel benieuwd naar die minigames), maar Sony heeft er wel alles aan gedaan om nieuwe kopers waar voor hun geld te geven.

Journey Collector’s Edition staat waarschijnlijk gepland voor augustus van dit jaar.

[g.forum]

Lees ook:Kijk dit: Dark Souls 2′s Japanse Collectors Edition
Lees ook:Sonic Mania Collector’s Edition toch naar Europa
Lees ook:Halo 3: gewoon / collector’s edition / legendary pack
Lees ook:Nintendo’s gratis Zelda-cadeautje nu in de eShop
Lees ook:Jij komt waarschijnlijk niet in de Journey-beta (en ik ook niet)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.