De onvermijdelijke toekomst van Uncharted…


…volgens Tim Moss van Sony’s Santa Monica Studio op zijn Twitter-account. Want als het verloop van Naughty Dog’s vorige spelseries ons iets heeft geleerd, dan is het dat het vierde spel altijd een partyracer is. (En hier de reactie van Naugthy Dog-directeur Chris Balestra).

[g.forum]

Lees ook:Kijken: nieuwe God of War III trailer
Lees ook:Het nieuwe project van de makers van Linger in Shadows
Lees ook:Indiegame Hohokum naar PS3, Vita en PS4
Lees ook:God Of War III “like a painting come to life”
Lees ook:De Grote Kerstspelletjes Top 13, met vandaag op 7…

Eén reactie op “De onvermijdelijke toekomst van Uncharted…

  1. Randolph

    Zucht… Crash bandicoot en Jak and daxter waren zoveel beter dan Uncharted. Ik zou een moord doen voor een nieuwe game van Jak and daxter die mij net zolang kan boeien en meeslepen als Jak III. Wat een heerlijk spel was dat! Uncharted is een film waarbij je game over kunt gaan. Beetje een lineare route aflopen en dan maar cover zoeken en schieten.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.