Nieuwe trailer 2,5D platformspel Explodemon


Nieuwe trailer van Explodemon. Dit spel stond ooit gepland voor meerdere platforms, waaronder Windows en WiiWare, maar een gebrek aan personeel heeft ertoe geleid dat ontwikkelaar Curve zich voorlopig exclusief bezighoudt met de PlayStation 3/PSN-versie. Balen voor Wii-bezitters, maar het resultaat is wel dat Explodemon nu bijna af is. Als alles goed gaat ligt het spel nog dit jaar in de PlayStation Store. Voor wie de vorige trailers heeft gemist: Explodemon is een explosieve mix van Mega Man, Bangai-O en XBLA-hit ‘Splosion Man. Een robot holt door uitdagende platformlevels en veroorzaakt explosies om dubbele en driedubbele sprongen te maken. Origineel is het allemaal niet, maar de trailer ziet er leuk uit! Als de PS3-versie aanslaat is het volgens Curve nog steeds mogelijk dat Explodemon later ook voor de pc en WiiWare verschijnt.

[g.forum]

Lees ook:Explodemon prototype video’s: ge├»nspireerd door Bangai-O, niet door Mega Man
Lees ook:Explodemon! lijkt op Mega Man met een zelfvernietingsknop
Lees ook:Bekijk de nieuwste trailer van Explodemon
Lees ook:Eerste trailer Mega Man 10
Lees ook:Dank u Capcom: twee minuten Mega Man 9 gameplay

2 reacties op “Nieuwe trailer 2,5D platformspel Explodemon

  1. Wormpaul

    Ziet er best ongeinspireerd uit…zal staan of vallen met de leveldesign!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Hm, ik vind de vormgeving juist leuker dan bij ‘Splosion Man. Maar ja, het heeft een licht retro-tintje en daar ben ik volgens mij nogal gevoelig voor. ;) Maar goed, er verschijnt tegen die tijd vast wel een demo zodat je eerst kan kijken hoe goed het is uitgewerkt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.