Eerste screenshots Pixeljunk Shooter 2


Het zijn er maar twee en omdat dit vervolg draait op dezelfde engine als de eerste Pixeljunk Shooter zijn ze ook niet echt verrassend, maar het is in ieder geval goed om te weten dat Pixeljunk Shooter 2 echt bestaat. De ontwikkeling verloopt voorspoedig, schrijft Dylan Cuthbert vandaag op het PlayStation Blog. Deel twee wordt groter dan het eerste spel en bevat alle ideeën die het team eigenlijk in Pixeljunk Shooter wilde stoppen maar waar toen geen tijd voor was. Het doel is om nu pas te stoppen met levels bouwen als alle ideeën en ingevingen naar tevredenheid zijn uitgewerkt. Er zijn geen plannen voor een Pixeljunk Shooter 3, dus het is nu of nooit.

In ander nieuws verschijnt er later deze maand (in ieder geval in Amerika) een gratis demo met één van Dylan’s favoriete Pixeljunk Shooter 1-levels. Een beetje laat voor een spel dat al een half jaar geleden uitkwam, maar goed nieuws voor iedereen die nog steeds twijfelt of het wel €7,99 waard is.

[g.forum]

Lees ook:Multiplayer trailer voor Pixeljunk Shooter 2
Lees ook:Drie PixelJunk spellen op één Blu-ray
Lees ook:De opvolger van PixelJunk Shooter is een échte shoot’em up
Lees ook:Citaat: Eurogamer over PixelJunk Shooter
Lees ook:Kijken: iemand die Pixeljunk Shooter 2 speelt

Eén reactie op “Eerste screenshots Pixeljunk Shooter 2

  1. Wormpaul

    Ik heb `m gedownload na een tip hier, en ben zeker niet teleurgesteld :-)

    Leuk spel op PSN (na Critter Crunch mijn favo PSN game)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.