3D Dot Game Heroes “definitely” naar Amerika


Goed nieuws van Sony’s Twitter-account. 3D Dot Game Heroes komt zeker weten naar Amerika. Dat betekent dus een Engelstalige, ook op Europese PS3′s speelbare versie van From Software’s opmerkelijke Legend of Zelda-eerbetoon. Meer hebben we niet nodig, al mag Sony het ons natuurlijk altijd nóg makkelijker maken door het spel ook in Europa uit te geven. Het feit dat dit nieuwtje op een PlayStation-twitter staat betekent overigens niet per se dat Sony 3D Dot Game Heroes zelf gaat uitgeven. Het account is verbonden aan het PlayStation Blog en niet aan rechtstreeks aan het SOE hoofdkantoor. Misschien is het gewoon weer Atlus die het na Demon’s Souls aandurft om nog een bijzondere PlayStation-RPG uit te geven.

[games.blog forum]

Lees ook:Demon’s Souls alsnog naar Europa
Lees ook:GameTrailers bespreekt Demon’s Souls
Lees ook:Japanse podcast hint mogelijk naar Demon’s Souls 2
Lees ook:Europese releasedatum 3D Dot Game Heroes bekend
Lees ook:Nieuwe Demon’s Souls trailer toch wel weer spannend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.