Europese PSN-kaarten tegelijk met de PSP go gelanceerd?


Wanneer komt Sony nu met PSN-cards waarmee je ook zonder creditcard een tegoed kunt krijgen voor de PlayStation Store? Volgens een bron van ons bij Sony zou het wachten dit najaar voorbij moeten zijn op het moment dat Sony de PSP go lanceert.

Maar hoe betrouwbaar is die bron van Fok? Toegegeven, ik kan me ook nauwelijks voorstellen dat Sony een handheld die alleen downloadbare spellen afspeelt zou lanceren zonder een goede manier om voor die spellen te betalen. Maar aan de andere kant: ik kan ook nauwelijks geloven dat Sony twee-en-een-half jaar na de lancering van de PlayStation 3 nog steeds niets heeft geregeld voor Europese consumenten. Het zou me niet eens verbazen als er op z’n minst een gat van zes maanden valt tussen de lancering van de Go en de eventuele lancering van de kaartjes. Tot het zover is blijf ik zweren bij de PSNcardshop. Een nadeel is dat je geen downloadable content voor je Europese spellen kunt aanschaffen, maar met PSNcardshop’s codes (te betalen via iDeal of overschrijving), kun je in ieder geval de Amerikaanse Store leegkopen.

[games.blog forum]

Lees ook:Eindelijk eindelijk eindelijk eindelijk PSN-kaartjes naar Europa
Lees ook:Sony komt met pre-paid kaarten voor Playstation Store
Lees ook:Betalen in de PlayStation Store met iDeal en PayPal
Lees ook:Maar wanneer krijgen wij onze PSN pre-paid kaartjes?
Lees ook:PlayStation Mobile-spellen publiceren vanaf nu gratis

2 reacties op “Europese PSN-kaarten tegelijk met de PSP go gelanceerd?

  1. 8t88

    Jammer dat PSNcardshop zo schofterig wil verdienen aan de USA kaart…… Ik koop ze via ebay en dan heb je voor 18 euroos 20 dollar download te goed!

      /   Beantwoorden  / 
  2. kris

    dit boycot ik , alles doawnloden in belgie laat mij lachen : ik wil cd bluray kan me niet bommen wat maar wil iets in mijn handen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.