De nieuwe Pixeljunk heeft een titel


Ik vind het een prima titel – simpel, to the point, past goed bij de titels van de andere drie Pixeljunk spellen – je vraagt je alleen wel af of het echt nodig was een complete wedstrijd uit te schrijven om tot het woordje ‘shooter’ te komen. Andere populaire inzendingen waren S.O.S!, Blaster, Caves, Atlantis en Depths. Pixeljunk Elements kreeg stiekem de meeste stemmen, maar Q was bang dat mensen dan een spel over wind en sneeuw zouden verwachten. Bekijk hieronder een leuke video-preview door GameSpot. Dat water is hypnotiserend!

[games.blog forum]

Lees ook:Iets met water: eerste screenshot Pixeljunk 1-4
Lees ook:Eerst bewegende beelden Pixeljunk 1-4
Lees ook:Drie PixelJunk spellen op één Blu-ray
Lees ook:De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 9 november
Lees ook:Citaat: Eurogamer over PixelJunk Shooter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.