Quick Time Events en mooie graphics in Heavy Rain

1Up interviewde David Cage, schrijver en regisseur van Heavy Rain, en kreeg twee nieuwe screenshots mee naar huis. Die plaatjes maken nog eens duidelijk dat het PS3-spel er echt heel mooi uitziet. Cage zegt in het interview bovendien een paar dingen die erg veelbelovend klinken (een intelligent verhaal over echte mensen met echte emoties, zonder superhelden of bovennatuurlijke gebeurtenissen, zo’n spel kenden we nog niet). De twijfel slaat echter toe zodra hij begint te praten over hoe het dan speelt. Geen actieknoppen? Alles besturen met de controlsticks en motion sensors? Dat klinkt heel vooruitstrevend, maar is het wel echt zo’n goed idee? En dan ook nog overal quick time events. In Quantic Dream’s vorige spel Fahrenheit liepen die op het einde een beetje uit de hand,  maar toch keren ze terug in Heavy Rain. Al belooft de regisseur dat de minigames deze keer intuïtiever in de spelwereld zijn verwerkt. We zullen zien.

Zie ook:
- Uncharted 2: Among Thieves officieel aangekondigd
- Burnout’s Big Surf Island wordt niet gratis
[games.blog forum]

Lees ook:Nieuwe game van Quantic Dream heet Detroit
Lees ook:Eén Heavy Rain-scene, vijf verschillende uitkomsten
Lees ook:Heavy Rain-ontwikkelaar maakt diepe indruk met nieuwe techdemo
Lees ook:Achter de schermen bij KARA
Lees ook:Nieuwe trailer: Detroit: Become Human

3 reacties op “Quick Time Events en mooie graphics in Heavy Rain

 1. Stone

  vooral het eerste plaatje doet mijn erg denken aan de 3dstudio renderings die ik vaak van architecten zie. maar die kosten vaak een uur om te renderen. dus ik zou heel erg onder de indruk zijn als ze dit real-time weten te doen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Schaap

  Ligt het aan mij of wordt hier gewoon Fahrenheit beschreven?

    /   Beantwoorden  / 
 3. D

  bekijk je maaaiiill

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.