Speelbare Final Fantasxy XIII demo bij Blu-ray release Advent Children


En nog een klein stukje Final Fantasy XIII nieuws: op het DSK3713-evenement kondigde Square-Enix aan dat Japanners voor het eerst de kans krijgen om de nieuwe Final Fantasy te spelen als ze de speelfilm Final Fantasy VII: Advent Children Complete kopen op Blu-ray, daar wordt namelijk eens speelbare demo van FF XIII bij gestopt.

Succesvolle film gegarandeerd, maar de bizarre manieren waarop Square-Enix dit spel stukje bij beetje onthult beginnen behoorlijk uit de hand te lopen. Zoals het feit dat de eerste gameplay-beelden gisteren zijn vertoond op hetzelfde DSK3713-evenement (wat betekent dat toch?), maar dat niemand er foto's of videos van mocht maken. Of wat dacht je van de aankondiging (!) dat op de volgende Tokyo Game Show wordt onthuld (!) wie de belangrijkste voice actors zijn?

Het spel zelf staat nog steeds gepland voor 'later in 2009'.

Zie ook:
- Left 4 Dead toch naar PlayStation 3
- Gametrailers Soul Calibur IV video review

Lees ook:Final Fantasy Agito XIII ook naar PSP
Lees ook:Final Fantasy XIII op z’n vroegst 2010 in Europa
Lees ook:Nieuwe Final Fantasy XIII/Final Fantasy Versus XIII scan
Lees ook:Final Fantasy XIII tv-commercial
Lees ook:Nieuwe trailers Final Fantasy XIII en Final Fantasy Versus XIII

3 reacties op “Speelbare Final Fantasxy XIII demo bij Blu-ray release Advent Children

 1. Kikujiro

  Mysterieus allemaal. Wat voice-acting betreft… dat leeft in Japan toch iets meer dan in de rest van de wereld. Vooral de voice-acting in animatiefilms. Veel Japanse voice-actors hebben zelfs een semi-sterrenstatus. Waar in westerse tekenfilms vaak de stemmen van bekende acteurs en actrices worden gebruikt, heb je in Japan “specialisten” op het gebied van voice-acting, die niets anders doen. Menig Japans meisje droomt er van om voice actor te worden worden (mijn eega incluis natuurlijk). Ik neem aan dat Square-Enix wat grootheden op dit gebied heeft weten te strikken en dit op spectaculaire (ahum!) wijze zal onthullen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. erik

  “Veel Japanse voice-actors hebben zelfs een semi-sterrenstatus.”

  Ah, dat wist ik dus niet. :) Dat verklaart waarom Square-Enix zo’n drukte maakt om iets dat mij totaal irrelevant leek.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Linkster

  oh, je bedoelt zoals mamoru miyano? hiuj is mijn favoriete voice actor. hij sora in kingdom hearts en yagami light in death note.
  mijn engelse favoriete voice actor is david hayter. serieus, “this is snake, im done here.” die rasperige stem is te gek!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.