Originele Psychonauts naar PlayStation 4


Dus Psychonauts is weer helemaal terug. De crowdfunding-campagne voor een officieel vervolg is geslaagd, hoofdpersoon Raz krijgt een mini-avontuur voor PlayStation VR, en om het feestje compleet te maken kondigde Double Fine vandaag aan dat de originele Psychonauts ook naar de PS4 komt. Kunnen de jongste gamers eindelijk zien waar iedereen zo enthousiast over is.

PlayStation Blog omschrijft Psychonauts als een “classic PS2 platformer”. Dat klopt natuurlijk, maar ik hoop wel dat Double Fine van plan is om de superieure pc-versie te porten. De PlayStation 2 kreeg destijds al de slechtste versie (het spel draaide veel soepeler op de Xbox), en daarbovenop heeft de nieuwere Steam-versie ook nog een hogere resolutie en graphics in breedbeeld. Het lijkt me een gemiste kans om Psychonauts nu gewoon als “PS2 Classic” naar de PlayStation 4 te brengen.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Double Fine website hint naar “iets” nieuws met Psychonaut
Lees ook:Valt er iets te lachen in Double Fine’s Trenched?
Lees ook:Gratis docu: the making of Psychonauts
Lees ook:Tim Schafer’s Broken Age naar PS4 en Vita
Lees ook:Crowdfunding campagne Psychonauts 2 van start

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.