Psychonauts verslag – deel 5 netjes en geordend

Oeps! Blijkbaar had ik zelf iets over het hoofd gezien. Ik kon toch al gewoon naar het volgende level zonder eerst al die troep te verzamelen. De structuur van dit spel is helaas niet altijd even duidelijk, maar gelukkig ben ik er op tijd achter gekomen. Want ook het tweede level was weer fantastisch! Fantasierijk, origineel, krankzinnig en vooral leuk om te spelen!

In het hoofd van geheim agent Sasha Nein was alles heel strak geordend. (Wat ook weer perfect past bij zijn persoonlijkheid zoals ik hem heb leren kennen in de buitenwereld). Zijn geest had de vorm van een kleine vierkante planeet die zweeft in een eindeloos universum. Het was vooral bedoeld als trainingslevel om je schietvaardigheid wat te vergroten. Maar door Raz’s nieuwsgierigheid gaat er iets verschrikkelijk mis in de geest van Sasha Nein. Wat er gebeurt zal ik niet verklappen, maar het leverde wederom een schitterend platformlevel op!

Het Psychonauts verslag

Lees ook:Online spelletje: Tasha’s Game
Lees ook:Psychonauts verslag – deel 3, geen vijanden
Lees ook:Little Big Planet (PS3) gameplay trailer
Lees ook:Meer filmpjes van Capcom’s nieuwe detective-spel Ghost Trick
Lees ook:Kunst: de anatomie van de Wii

4 reacties op “Psychonauts verslag – deel 5 netjes en geordend

 1. thijzz

  Heb demo op pc van eerst level met die oorlog freak. Is echt mooi! echt goed in de details alleen ook wat jij zegt dat je dingen moet verzamlen ja vind het nu al kut met die plaatjes van de ene kant naar de andere. maar ja. :)

    /   Beantwoorden  / 
 2. erik

  Ja, maar het verzamelen beperkt zich gelukkig alleen tot de overkoepelende HUB wereld. Het echte kamp zeg maar. Zodra je eenmaal in iemands hoofd zit hoef je je nergens druk om te maken, dat is wel lekker.

  Als dit het hele spel zo doorgaat kan ik er wel mee leven. Als je verderop in het spel ook in de mentale levels dingen moet gaan verzamelen gaat het me pas echt irriteren.

    /   Beantwoorden  / 
 3. max

  waarom ben je gestopt met schrijven?

    /   Beantwoorden  / 
 4. erik

  Ja, dit verslag is nooit echt geworden wat ik ervan gehoopt had. Het was lastig om dit in een leuke dagboek-vorm te stoppen, maar ik wilde ook niet dat het gewoon een in stukken geknipte recensie zou worden. En ik wilde óók weer niet alles verklappen voor mensen die het spel nog niet gespeeld hadden… bijna onmogelijk om al die zaken te combineren.

  De aftellen naar super mario bros rubriek vond ik al iets beter geslaagd, en binnenkort ga ik het nog een keer proberen met weer een ander spel.

  Bovendien ben ik ook gestopt met spelen. Ik kan niet echt zeggen waar het aan lag, het is een leuke game, maar ongeveer op dit punt dat ik ben gestopt met schrijven verloor ik ook mijn interesse. Blijkbaar was het toch niet leuk genoeg voor me. Ooit wil ik het nog wel een keer afmaken.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.