Psychonauts verslag – deel 4, verzamelmoeheid

Ik heb het fantastische eerste level uitgespeeld, en ben weer terug in het basiskamp. Het kamp dient als de bekende overkoepelende wereld die alle levels aan elkaar verbindt. En ik moet zeggen dat hier de verzamelmoeheid toch een beetje begint toe te slaan. Hoe mooi en hoe leuk en hoe grappig ik het hele spel ook vindt, je moet teveel dingen verzamelen, en dat is echt een minpunt.

Arrowheads, Deep Arrowheads, Psi-Cards, Psi Challenge Markers… het houdt maar niet op, ik kan het allemaal amper uit elkaar houden, en het ligt meestal nog goed verstopt ook. Ik begin het een klein beetje zat te worden. En het verzamelen is verplicht! Op dit moment wil het spel me niet verder laten gaan voordat ik genoeg Psi-Cards heb verzameld om te combineren met de Psi-Cores die ik kan kopen door Arrowheads te verzamelen, zodat ik genoeg in rang zal stijgen om een Mentale Spinrag Verwijderaar (don’t ask) te mogen kopen.

Het Psychonauts verslag

Lees ook:Paarse muntjes, paarse muntjes, paarse muntjes
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 89
Lees ook:Online spelletje: Doeo
Lees ook:Uno wordt eerste Xbox Live game met camera support
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 136

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.