Een politieke thriller in journalistenspel The Occupation

Kijken op YouTube
Heftige trailer van het spel The Occupation. Na een bloedige aanslag wil de Engelse overheid in 1987 een anti-terrorismewet invoeren die de vrijheid van alle inwoners stevig zou beperken. Een journalist krijgt die plannen in handen, en heeft 4 uur de tijd om te beslissen aan welke kant hij staat.

The Occupation is een first person-spel, maar wat je precies doet is nog een beetje onduidelijk. Er wordt veel gepraat en er zijn zo te zien ook puzzels om op te lossen, maar de makers leggen de nadruk op het maken van keuzes. Allerlei dingen gebeuren tijdens die 4 uren in real-time, en jouw keuzes bepalen de toekomst van het land. Het klinkt akelig actueel en ik ben erg benieuwd hoe het verhaal afloopt.

The Occupation verschijnt later dit jaar. Voor welke platforms is nog niet bekend. Waarschijnlijk de pc en 1 of 2 spelcomputers? We zullen zien.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Nieuwe Motorstorm trailer
Lees ook:Deze indiegame lijkt op The Wind Waker
Lees ook:Pikmin platformer aangekondigd voor 3DS
Lees ook:Nieuwe trailer geweldloze MMO Wander
Lees ook:Sailaway is de meest realistische zeilsimulator

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.