Nieuwe trailer indiegame A Night in the Woods

Kijken op YouTube
Nog steeds veelbelovend: A Night in the Woods. Een spel over een kat die terugverhuist naar haar geboortedorp nadat ze is gestopt met haar studie. Mae hoopt haar oude leventje weer op te pakken, maar ontdekt al snel dat haar vrienden (ook allemaal antropomorfe dieren) inmiddels verder zijn gegaan met hun leven. Bovendien is dat geboortedorp misschien toch niet zo’n magische plek als ze zich herinnert van vroeger. Kortom: een spel over het moeizame proces van volwassen worden.

Speltechnisch wordt A Night in the Woods zo te zien een eenvoudig platformspel met hier en daar watpuzzels en minigames. Niet heel speciaal, maar dat verhaal (en de fraaie graphics van illustrator Scott Benson) maken me toch nieuwsgierig.

Gisteren kondigden de makers aan dat A Night in the Woods een paar weken is uitgesteld. Het spel staat nu gepland voor februari 2017. Als alles goed gaat verschijnt het op dezelfde dag voor pc, Mac en PlayStation 4.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Melancholieke indiegame Night in the Woods ook naar PS4
Lees ook:Kijk dit: indiegame Night In The Woods
Lees ook:Speel alvast de prequel van Night in the Woods
Lees ook:Een nieuw NES-spel in 2010
Lees ook:Een eerbetoon aan Satoru Iwata

Eén reactie op “Nieuwe trailer indiegame A Night in the Woods

  1. Harry

    Kan niet wachten! Ik zit ook naarstig te wachten op Mount& Blade 2: Bannerlord, dat gaat zo’n ontzettend dikke game worden. Ik heb mijn game pc al gekocht bij https://www.arcticsecrets.nl/ nu nog de games!

    Weten jullie trouwens wanneer Bannerlord gaat uitkomen? Eerst zeiden ze dit jaar nog (iig beta), maar dat is dus opgeschoven naar 2017 volgens verschillende forum posts, maar ik kan hier niets over terugvinden. Zou geweldig zijn als deze toch nog ergens in de komende 6 dagen uit zou komen! =D

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.