Eerste trailer Full Throttle Remastered

Kijken op YouTube
Het goede nieuws is dat Full Throttle niet zo lang duurt. Ik ben net als jullie best nieuwsgierig naar de klassieke point and click adventures waar ontwerper Tim Schafer beroemd mee is geworden, maar wie heeft er nog tijd om dagenlang vast te zitten in Grim Fandango of Secret of Monkey Island: Special Edition?

Over Full Throttle schreven recensenten in 1995 dat het verhaal ijzersterk was en de grappen kurkdroog, maar dat het avontuur wel een beetje snel was afgelopen. Ook omdat de puzzels eigenlijk iets te makkelijk waren.

Die kritiekpunten klinken mij 21 jaar later als muziek in de oren. Wel een leuk avontuur beleven, niet avondenlang pixelhunten om een obscure puzzel op te lossen. Volgens howlongtobeat duurt het 6 uur om Full Throttle uit te spelen. De perfecte lengte, dacht ik zo. Ik denk dat dit de eerste geremasterde Lucasarts Adventure wordt die ik ook echt ga spelen.

Full Throttle Remastered verschijnt volgend jaar voor pc, Mac, PlayStation 4 en Vita.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Trailer + releasedatum voor platformspel Unravel
Lees ook:Trailer: Ratchet & Clank QForce
Lees ook:Trailer: Double Fine’s Kickstarter-spel Broken Age
Lees ook:Mijn naam is Haas
Lees ook:Stacking komt morgen uit, bekijk de nieuwste trailer

2 reacties op “Eerste trailer Full Throttle Remastered

 1. Gulzt

  Heb je het niet gespeeld Erik?! Full Throttle was mijn eerste point-en-click liefde. Heerlijk spel! Grim Fandango ontdekte ik een half jaar geleden nog.. Enne, ik had nog de puf om dagenlang vast te zitten en er zonder guides doorheen te komen :)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   De enige die ik vroeger heb gespeeld is Day of the Tentacle. Die vond ik al erg leuk, maar volgens mij was het verhaal in de latere spellen veel beter uitgewerkt. Erg benieuwd naar Full Throttle dus.

   Ik bang dat ik Grim Fandango te frustrerend zou vinden, maar wie weet ooit… als ik de smaak te pakken krijg.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.