De intelligente robots van The Signal From Tölva

Kijken op YouTube

Hoe langer je kijkt, hoe interessanter dit filmpje wordt. The Signal From Tölva lijkt eerst gewoon een first person shooter, maar dan kom je erachter dat alle robots een zelfstandige AI hebben. Ze volgen geen voorgeprogrammeerde routes, maar bepalen zelf waar ze patrouilleren, wat ze willen veroveren en wie ze aanvallen.

Vervolgens legt het filmpje uit dat je met de juiste hulpmiddelen ook robots kunt herprogrammeren. En opeens verandert Tölva in een strategiespel. Rekruteer het juiste team en je kunt grote veldslagen voorbereiden – waar je vervolgens ook gewoon zelf aan meedoet.

Op het einde hinten de makers dat er daarnaast ook nog een groot geheim is, en dat je tussen de gevechten door een vreemde buitenaardse wereld mag verkennen. Geen idee of dat ook de moeite waard is, maar ik zie in ieder geval genoeg redenen om dit spel in de gaten te houden.

Als alles goed gaat verschijnt The Signal From Tölva begin volgend jaar voor pc en Mac.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Eerste trailer van BioWare’s Anthem
Lees ook:Een indiegame die lijkt op Skyward Sword
Lees ook:Live demonstratie van indiegame No Man’s Sky
Lees ook:Nieuwe trailer van Prey-reboot
Lees ook:Wie wil er nog meer informatie over No Man’s Sky?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.