Jaren ’80 nostalgie in Small Radios, Big Televisions

Kijken op YouTube
Ik heb nog steeds geen idee waar het over gaat of hoe je het speelt, maar Small Radios, Big Televisions ziet er nog net zo lekker uit als 2 jaar geleden. Druk op play voor brommende synthesizers, verlaten fabrieken, nostalgische 3D-animaties, infographics, en beeldvervormingen die de indruk wekken dat je kijkt naar een versleten videocassette. Een hypnotiserend feestje voor iedereen die oud genoeg is om te weten wat dat is, een videocassette.

Het spel zelf schijnt een soort puzzelspel te zijn, waarin je cassettebandjes verzamelt om door de tijd te reizen en virtuele werelden te verkennen. “A game that puts you at ease instead of on edge,” volgens de maker. Nogmaals: ik heb geen idee wat hij daarmee bedoelt, maar ik ben wel heel nieuwsgierig. Small Radios, Big Televisions is vanaf 8 november verkrijgbaar voor pc en PlayStation 4.

En omdat hij zo mooi was: hieronder ook nog een keer de eerste trailer uit 2014. Fans van pak ‘m beet Boards of Canada moeten echt even kijken en luisteren. Hier worden jullie gegarandeerd blij van.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Super Mario Maker ~small small story13~
Lees ook:PS4-spel Everything gaat over… alles
Lees ook:Stem op het volgende PlayStation Plus-spel
Lees ook:Rise of the Tomb Raider in 2016 ook naar pc & PS4
Lees ook:Bethesda demonstreert Fallout 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.