No Man’s Sky dagboek – dag 37


Kijk hoe mooi de zon* opkomt op Acruitusalang. Ik weet dat mijn dagboek de laatste tijd een beetje negatief is, maar laten we niet vergeten dat het best bijzonder is om op onbekende planeten rond te lopen.

Ja, de reis duurt te lang en er is weinig afwisseling, maar de planeten zelf zijn nog steeds adembenemend mooi. Ik ben vaak zo druk met het verzamelen van grondstoffen dat het sightseeing er een beetje bij inschiet, maar zo af en toe word ik opeens verrast door een spectaculair uitzicht.

Een laag overvliegende draak bijvoorbeeld. Of een barst in de grond die naar een ondergronds meer blijkt te leiden. Lichtgevende stofwolken tijdens een radioactieve storm, of gewoon de zon die opkomt boven de oranje grasvelden van Acruitusalang.

Als ik later terugdenk aan deze reis, zijn dat de scenes die ik me zal herinneren.

* Eigenlijk moet hier staan “kijk hoe mooi de Kuvaakkinla-Aseb opkomt”, maar voor de leesbaarheid heb ik daar maar “zon” van gemaakt.

Distance to centre: 41.368,4 lichtjaar.

Bekijk het hele No Man’s Sky dagboek
Neo-games.blog forum

Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 34
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 7
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 27
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 31
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 21

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.