No Man’s Sky dagboek – dag 36


Het wordt steeds moeilijker om dit dagboek te vullen. Vandaag was weer zo’n dag waarop niets gebeurde. Ja, een paar vierkante bergen en weer twee spaghettiplaneten, maar niets waar ik nog niet eerder over heb geschreven. Hopelijk heeft het universum nog een paar verrassingen in petto, anders gaan we een saaie eindsprint tegemoet.

Van de positieve kant: het is me wel eindelijk gelukt om weer consequent over een spel te dagboeken. In het verleden ben ik een paar keer halverwege afgehaakt, maar blijkbaar heb ik nu een ritme gevonden waarin ik het voor elkaar krijg om… nou ja, misschien niet elke dag, maar dan toch bijna elke dag een tekening te maken. (Spoiler: het geheim is om niet te zeuren en gewoon te beginnen).

Ik wil dat graag volhouden als No Man’s Sky is afgelopen, maar wat moet mijn volgende dagboek worden? Ga ik verder met Dark Souls 3? Koop ik een nieuw spel? Trek ik een oude uit de pile of shame? Of kan ik beter weer gewoon over het gamenieuws gaan bloggen? Laat het me weten in de reacties.

Ik kan niet beloven dat ik jullie tips ook echt gebruik, maar aangezien ik zelf nog geen idee heb, sta ik open voor suggesties.

Distance to centre nog maar 49.794,2 lichtjaar!

Bekijk het hele No Man’s Sky dagboek
Neo-games.blog forum

Lees ook:Eerste trailer Dark Souls III
Lees ook:Een manier om andere spelers te treiteren in Dark Souls
Lees ook:The Surge ziet eruit als Dark Souls met robots
Lees ook:Dark Souls II wordt toegankelijker
Lees ook:Dark Souls 2 aangekondigd + trailer

8 reacties op “No Man’s Sky dagboek – dag 36

 1. Wormpaul

  Zou graag zien dat je weer gaat bloggen over games met meer aandacht voor bijzondere indies, leuke flash games of dingen mobiel.

  Die kleine pareltjes die ik op andere sites niet vind of gewoon niet met die liefde besproken worden

    /   Beantwoorden  / 
  1. Innovation

   Hear, hear…. begin bijna je (uitgesproken) meningen en feitjes over games en aanverwante zaken te missen. En dat terwijl het nieuws over de Nintendo NX zich elk moment aan aandienen.

     /   Beantwoorden  / 
 2. G.Tom

  Je zou eventueel, als het november is weer kunnen beginnen aan Pokémon Sun of Pokémon Moon?

  Sinds het Diamond dagboek zijn er ook weer bijna 8 jaar verstreken en zijn we 3 generaties pokémon verder?

    /   Beantwoorden  / 
 3. AB

  Ik ben het met alle bovenstaande reacties eens. Heerlijk om de ongezouten mening over verschillende games te lezen naast interessant indiegames die ik via deze blog kan ontdekken. Daarnaast heb ik genoten van de animal crossing dagboeken en het pokemon dagboek, naast de recente dark souls en nu gaande no man’s sky. Ook je eigen game ervaringen (voorzien van illustraties!!) vind ik altijd erg interessant om te lezen. Hoop dat je er wat aan hebt :)

    /   Beantwoorden  / 
 4. Horst

  Het maakt me eigenlijk niet uit, ik zal nooit Dark Souls gaan spelen maar ik vind het wel heel leuk om er over te lezen. Eigenlijk weet elk dagboek me wel te overtuigen om elke avond even te kijken of er al een nieuwe update is.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Erik

  Genoeg om over na te denken. Dank voor de reacties.

  Ik verwacht No Man’s Sky dit weekend (of anders in de loop van volgende week) uit te spelen. Ik weet nog steeds niet wat ik daarna ga spelen, dus misschien dan toch maar even een dagboek-pauze. Ik wist niet dat de nieuwtjes zo gemist werden.

  Een combinatie zou het beste zijn, maar dan moet ik wel een geschikt spel hebben. Zo ideaal als Animal Crossing zal het wel nooit meer worden. Hooguit 15 minuten per dag spelen en herkenbare poppetjes die makkelijk + snel waren om te tekenen. Een heel verschil met No Man’s Sky!

  Pokemon daar moet ik even over nadenken. Ik vond Diamond eigenlijk helemaal geen leuk spel. Maar als het waar is dat Sun en Moon echt een beter verhaal hebben, dan wil ik het misschien nog wel een kans geven. Misschien. Even de recensies afwachten.

    /   Beantwoorden  / 
  1. G.Tom

   Ik had nooit gedacht dat je Diamond geen leuke game zou vinden toen ik dat dagboek volgde! Drie dagen grinden in Iron Island bijvoorbeeld, hahaha!

   Verder heb je nog van die survival games als Don’t Starve waar je ook vrijwel op jezelf aangewezen bent en dus vrij unieke dingen kan meemaken?

   En ik weet niet of je verder into de JRPG’s bent (naast Chrono Trigger dan) maar je hebt ook Shin Megami Tensei: Persona die vanaf 3 ook met een kalendersysteem werk. De dagen zijn wellicht wat kort om dagen van te maken, maar in een weekje gebeurt er wel behoorlijk veel!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Erik

    Jemig, goed geheugen heb jij. Dat is jaren geleden! Ik kan me niet eens meer herinneren wat Iron Island ook alweer was. ;)

    Het probleem voor mij was echt dat het verhaal zo mager was. Ik speel af en toe wel RPG’s, maar dan vooral voor het gevoel van avontuur. Turn-based gevechten zijn niet echt mijn ding, en Pokémon was bijna alleen maar dat. Alleen maar van gym naar gym reizen om tegen steeds meer monsters te vechten.

    Maar goed, bedankt voor de tips. Ik hou ze in gedachten.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.