Metal Gear Survive aangekondigd

Kijken op YouTube
Dus ik had wat computerproblemen (een harde pieptoon en hij wilde niet meer opstarten), waardoor ik de onthulling van Metal Gear Survive heb gemist. Ik begrijp dat fans op het internet niet blij waren met deze trailer?

Natuurlijk, ik snap dat gamers boos zijn op Konami en de manier waarop Hideo Kojima’s naam uit het MGS5-logo is verwijderd, maar toch vind ik Metal Gear Survive geen slecht idee. Het zou inderdaad raar zijn als Konami zonder Kojima aan deel 6 was begonnen, maar een spin-off zonder Big Boss moet volgens mij kunnen. Gewoon weer een verzameling nieuwe missies met de geweldige gameplay van The Phantom Pain.

In Metal Gear Survive wordt een groep soldaten na de explosie op Mother Base (het einde van Ground Zeroes) door een wormgat naar een andere dimensie gezogen. Het is een co-op spel voor 1 tot 4 spelers. Ik heb geen idee hoe co-op gaat werken in een sluip-spel, maar ik ga ervanuit dat het ook mogelijk is om alleen te spelen.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Metal Gear Solid Touch verschijnt voor de iPhone
Lees ook:EDGE’s Metal Gear Solid 4 review online
Lees ook:Nieuwe Metal Gear Solid 4 screenshots
Lees ook:Metal Gear Solid 4 te koop vanaf 12 juni, ook in Europa
Lees ook:Metal Gear Solid 4 uitgesteld

2 reacties op “Metal Gear Survive aangekondigd

 1. G.Tom

  Het is niet zozeer dat ze een spinoff maken, maar dat ze met zombies aankomen, iets wat met Left 4 Dead 2 eigenlijk wel voor het laatst echt winstgevend was, en dat ze alle assets van MGS5 hergebruiken wat veel mensen (waaronder ik) behoorlijk lui vinden. Wil niet zeggen dat het niet heel vet kan worden, maar mijn eerste reactie was ook “Wat hebben ze nou weer verzonnen?”. Maar Metal Gear Rising is mijn favoriete PS3 game dus wie weet?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Erik

  Hm, dat ze de assets van MGS5 recyclen vind ik eigenlijk een voordeel. Ik was echt gek op dat spel (helemaal uitgespeeld, inclusief alle side-ops), dus ik wil juist meer van hetzelfde. Ik begrijp dat het ook geen fullprice game wordt, dus hopelijk is het een soort op zichzelf staande DLC voor MGS5.

  En ja, die zombies… dat is even afwachten. Als alle vijanden domme zombies worden ben ik wel teleurgesteld, maar de bovennatuurlijke dingen zijn in Metal Gear meestal eindbazen. Hopelijk zijn de normale vijanden toch weer gewoon intelligente soldaten.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.