Klassieke shoot’em up Assault Suit Leynos naar PS4

Kijken op YouTube
16-Bit klassieker Target Earth komt naar de PlayStation 4. Ik had er nog nooit van gehoord, maar na wat googelen blijkt het de voorloper van Cybernator; een van mijn favoriete schietspellen op de Super Nintendo. Daarin wandelde je als een futuristische robot door oorlogsgebieden en vocht tegen belachelijk grote eindbazen. Als deze prequel net zo goed is, dan ga ik deze remake zeker in de gaten houden.

De titel van de nieuwe versie wordt Assault Suit Leynos, en hij staat vanaf 12 juli in de PlayStation Store. Spelers kunnen kiezen tussen de originele pixels, of moderne 2,5D graphics. Ik ga in zulke gevallen meestal voor de nostalgische optie, maar hier zien de geremakete graphics er wel erg mooi uit.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Weer stemmen op het volgende PS Plus-spel
Lees ook:Stem op het volgende PlayStation Plus-spel
Lees ook:Xbox 360 krijgt Resident Evil 5 demo als eerste
Lees ook:Nieuwe Superman Xbox360 plaatjes
Lees ook:Het einde van PlayStation Mobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.