Fallout 4 DLC-trailer: Exploring Far Harbor

Kijken op YouTube
Filmpje over het nieuwe eiland in de Far Harbor-DLC van Fallout 4. Het ziet er goed uit! Lekker veel nieuwe vijanden, nieuwe mensen om te leren kennen, en zelfs een nieuwe companion om mee te nemen op avontuur (een chagrijnige mopperkont – altijd leuker dan de beleefde personages).

Zelf heb ik al griezelig veel uren in Fallout 4 gestoken, maar toch heb ik het avontuur nog niet uitgespeeld. Ik vind de kleine sidequests en geheime locaties eigenlijk veel leuker dan de centrale verhaallijn. Dat probleem heb ik altijd met open wereld-spellen, maar ik moet zeggen dat ik van deze trailer wel weer zin krijg om verder te spelen. (Of kun je ook naar New Harbor varen zonder eerst je zoon te redden? Ik zal het binnenkort wel ontdekken).

Far Harbor is vanaf morgen (19 mei) beschikbaar voor alle versies van Fallout 4. De losse prijs is 25 euro. Spelers die de Season Pass hebben aangeschaf hoeven uiteraard niet meer te betalen.

Neo-games.blog forum

Lees ook:De DLC-plannen voor Fallout 4
Lees ook:De sombere toekomstvisie van Fallout: New Vegas
Lees ook:Nieuwe Fallout speelt zich af in Las Vegas
Lees ook:De robots van Fallout 4′s eerste DLC
Lees ook:Eerste trailer Fallout 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.