Dark Souls 3 dagboek – dag 7


In gedachten was ik al een boos stukje aan het schrijven. ‘Die ridder onderin het kasteel beweegt te snel! Hij springt te ver! Zijn ijszwaard is te sterk! Wat een oneerlijk gevecht! Etcetera!’ Maar toen, na een stuk of 15 mislukte pogingen, lukte het opeens wel. Er was niet eens een speciaal trucje voor nodig. Gewoon het vaste Dark Souls-recept van kalm blijven, één voor één alle aanvallen ontwijken, wachten op een opening om zelf aan te vallen.

Eerder vandaag had ik ook al (eindelijk) die ene eindbaas verslagen. Je zou kunnen zeggen dat het lekker gaat. Het nieuwe gebied waar ik nu ben aanbeland lijkt zelfs opvallend… makkelijk? De vijanden hier zijn grijze mannetjes die, zodra je dichterbij komt, veranderen in een soort roofvogels. Dat ziet er allemaal heel indrukwekkend uit, maar tegen de tijd dat hun vleugel-uitklap-animatie eindelijk is afgelopen, heb ik ze meestal al doormidden gehakt. FromSoftware kennende zal er straks wel iets afgrijselijks gebeuren, maar voorlopig lijkt Road of Sacrifices bijna bedoeld als een soort rustpunt in het spel.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Kijk dit: nieuwe trailer No Man’s Sky
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 176
Lees ook:Dark Souls 3 dagboek – dag 4
Lees ook:Korte Warhawk trailer
Lees ook:Dark Souls 3 dagboek – dag 3

3 reacties op “Dark Souls 3 dagboek – dag 7

 1. DaVinkie

  Haha Erik, road of sacrifices is helaas alles behalve een rustpunt.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Ik ben benieuwd! Het gedeelte voor de 2e bonfire (met die vriendelijke ridders) viel me heel erg mee. De gevaarlijke vijanden zullen daarna dan wel komen.

     /   Beantwoorden  / 
 2. G.Tom

  Heerlijk! Ik heb echt heel veel geinvade in Road of Sacrifices. In het bijzonder dat moeras met die twee enorme krabben was een hele leuke plek om onwetende sukke- hosts naar toe te lokken.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.