Nieuwe trailer Epic Games’ Paragon

Kijken op YouTube
De gamesindustrie wil graag dat we allemaal MOBA’s gaan spelen. Onder pc-gamers zijn de Multiplayer Online Battle Arena’s al populair (met dank aan Dota 2, League of Legends, Smite en Heroes of the Storm), dus nu proberen uitgevers om ook de lucratieve console-markt te veroveren.

Het geheime wapen van Paragon is dat het er niet uitziet als een MOBA. Nietsvermoedende PS4-bezitters denken dat ze gewoon een third person shooter spelen (een opvallend mooie zelfs, dankzij Unreal Engine 4), maar stiekem is het toch een strategiespel. Ik ben nog steeds niet echt overtuigd dat dit genre iets voor mij is, maar misschien geef ik Paragon een kans als het later dit jaar als free-to-play titel naar PlayStation 4 en pc komt.

Neo-games.blog forum


Lees ook:Zie de eerste Resident Evil in first person
Lees ook:Online spelletje: Second Person Shooter Zato
Lees ook:Bekijk filmpjes van de GDC show
Lees ook:Nieuwe trailer The Conduit (Wii first person shooter)
Lees ook:De toekomst is Unreal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.