No Man’s Sky verschijnt over 8 maanden


Juni 2016! No Man’s Sky komt uit in Juni 2016. Ik neem aan dat iedereen inmiddels wel weet wat No Man’s Sky is (er zijn weinig spellen waar ik zo vaak over heb geschreven), maar voor de zekerheid: dit is een MMO die zo groot is dat spelers elkaar waarschijnlijk nooit tegenkomen. Een universum met 18.446.744.073.709.551.616 verschillende planeten, die ook allemaal zo groot zijn als “echte” planeten. Met andere woorden: zelfs als 2 mensen per ongeluk op dezelfde planeet landen, is de kans dat ze elkaar ontmoeten nog steeds piepklein. Iedere speler krijgt een ruimteschip, waarmee ze proberen het centrum van het universum te bereiken. Daar gebeurt volgens ontwikkelaar Hello Games iets speciaals, maar dat is allemaal nog geheim.

Hieronder een filmpje waarin talkshow-presentator Stephen Colbert probeert te bevatten hoe groot het virtuele universumĀ is.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:No Man’s Sky verschijnt ook voor pc
Lees ook:Kijk dit: science fiction-spel No Man’s Sky
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 31
Lees ook:Nieuwe beelden No Man’s Sky in interview
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 40 (uitgespeeld)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.