Nieuwe trailer Samorost 3


De vorige Samorost-spellen waren gratis flash-spelletjes op het internet (die je nog steeds kunt spelen, hier en hier), maar deel 3 is ambitieuzer. Ontwikkelaar Amanita Design gebruikt alle ervaring die is opgedaan tijdens Machinarium en Botanicula om van Samorost 3 een échte point and click adventure te maken. Geen browserspelletje meer, maar een volwaardige game die later dit jaar uitkomt voor pc, Mac, iOS en Android.

De hoofdrolspeler is nog steeds een wit kaboutertje op een buitenaardse planeet, maar alles ziet er hier eindeloos veel mooier uit. De rommelige fotocollages uit het origineel zijn vervangen door vloeiend geanimeerde tekeningen. Er is een sfeervolle soundtrack en Amanita beweert dat dit hun grootste spel tot nu toe wordt. Dat belooft wat!

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:de Blob gameplay filmpje
Lees ook:Eerste trailer Amanita Design’s Chuchel
Lees ook:Dit is Fret Nice, het platformspel voor gitaarcontrollers
Lees ook:Nieuwe trailer: Wario Land – The Shake Dimension
Lees ook:Online spelletje: Osada

Eén reactie op “Nieuwe trailer Samorost 3

  1. Gulzt

    Hier ga ik weer voor gamen!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.