Nieuwe trailer Conker’s Big Reunion


Zie hier de eerste echte spelbeelden van Conker’s Big Reunion. Dit vervolg op Conker’s Bad Fur Day is geen op zichzelf staand spel, maar een serie downloadbare levels die alleen werken binnen Microsoft’s spellenmaker Project Spark. Waarschijnlijk niet echt waar de fans op hoopten, maar het is in ieder geval een teken van leven.

De trailer ziet er niet onaardig uit. Van de brutale humor uit het eerste spel is weinig over, maar Big Reunion oogt als een degelijke 3D platformer. Die zijn zeldzaam tegenwoordig, dus ik ben bereid om alles een kans te geven. En wie weet gebruiken de fans het bijbehorende Conker Creation Pack om binnen Project Spark hun eigen levels te maken waar wel weer zingende drollen en Arnold Schwarzenegger-parodieën in voorkomen.

De eerste aflevering van Conker’s Big Reunion staat gepland voor 23 april.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:De mysterieuze puzzels van Bokida: Heartfelt Reunion
Lees ook:Een onofficieel vervolg op Banjo Kazooie
Lees ook:Een nieuwe platformer van de makers van Banjo-Kazooie
Lees ook:Het hoesje van Viva Piñata
Lees ook:PixelJunk bedenker verklapt eerste details Eden Encore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.