Nieuwe trailer indie-beat’em up Zheros


Nieuwe trailer voor Zheros. Je zou het misschien niet zeggen, maar deze Italiaanse indiegame is een beat’em up. Het mag er dan uitzien als een broertje van Ratchet & Clank, het speelt toch echt zoals Double Dragon en Streets of Rage. (Of voor onze jongere lezers: zoals Castle Crashers op de Xbox 360). Er zijn hordes vijanden die je verslaat met je vuisten en alle andere voorwerpen die je toevallig tegenkomt. De graphics zijn zoals je ziet opvallend mooi (je zou niet zeggen dat het is gemaakt door een team van 5 programmeurs), en zoals alle goede beat’em ups heeft Zheros ook een co-op stand voor 2 spelers. Het spel verschijnt later dit jaar als downloadtitel voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Tokyo Beat Down brengt de sidescrolling beat’em up terug naar je DS
Lees ook:Veelbelovende nieuwe beat’em up: Shank
Lees ook:Nieuwe trailer indiegame Narita Boy
Lees ook:Nieuwe screenshots Xbox360-versie van Battlefield 2
Lees ook:Retro shooter Mercenary Kings naar pc, Mac en PS4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.