Nieuwe beelden boswachter-simulator Firewatch

Lange boswandelingen maken en domme toeristen aanspreken die met vuurwerk spelen in het bos. Vergeleken met andere first person-spellen ziet Firewatch er opvallend normaal uit. Geen zombies of buitenaardse wezens, maar gewoon een boswachter die zijn werk doet. Uiteindelijk zal er vast wel iets dramatisch gebeuren (ik gok op een grote bosbrand), maar ik hoop dat we eerst een paar uur mogen genieten van de gemoedelijke sfeer zoals in deze extra lange trailer. Vooral de gesprekken met je vrouwelijke collega aan de andere kant van de walkie-talkie zijn erg vermakelijk.

  • Zoals ik de vorige keer ook al zei: wat zijn de armen van de hoofdrolspeler toch goed geanimeerd. Misschien komt het omdat hij niet voortdurend een pistool hoeft vast te houden, maar het voelt echt alsof je door de ogen van een persoon kijkt.
  • Ook leuk: om te navigeren heeft de boswachter alleen een papieren plattegrond en een kompas bij zich. Er zijn geen zwevende pijlen om de richting aan te geven en ook geen handige minimap in een hoekje van het scherm. Spelers mogen echt zelf het landschap verkennen.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Indiegame Firewatch 17 minuten in actie
Lees ook:Het leven gaat snel in indiegame Close Your
Lees ook:Nieuwe trailer The Last Guardian
Lees ook:Doctor Who en Portal 2 in Lego Dimensions
Lees ook:Een open wereld Sonic the Hedgehog fangame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.