Niemand weet wat voor spel Transmigration is


Een zwerver op een bankje. Een man die 1 voor 1 alle lantaarnpalen activeert. Een dubbeldekker tram. Een eindeloze stoet mannen met bolhoedjes en paraplu’s. Geen idee waar deze trailer over gaat, maar de sfeer van een regenachtige middag in een negentiende-eeuwse stad wordt wel heel goed getroffen.

Het spel heet Transmigration en de makers doen er nogal geheimzinnig over. Op hun website staat vooral wat er allemaal niet in zit: geen 3d graphics, geen upgradebare wapens, geen gevechten en zelfs geen verwoestbare omgevingen. Alleen een depressieve hoofdrolspeler, Joseph, die last heeft van slapeloosheid. Joseph gaat al zo lang als hij zich kan herinneren iedere ochtend braaf naar zijn werk, maar de laatste tijd overweegt hij steeds vaker om een bezoekje te brengen aan de “transmigration clinic” op de hoek. Volgens Wikipedia is transmigratie een ander woord voor re├»ncarnatie; het geloof dat je ziel na het overlijden van je lichaam een nieuw leven begint.

Al nieuwsgierig? Transmigration staat gepland voor het eerste kwartaal van 2015, in eerste instantie alleen voor pc en Mac.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 223
Lees ook:Bandage Get!!! Super Meat Boy als driedimensionaal actiespel
Lees ook:Demon’s Souls een moeilijk spel, bekijk de nieuwste video
Lees ook:Sega: Wii over een paar jaar hopeloos gedateerd
Lees ook:Happy Little Trees

3 reacties op “Niemand weet wat voor spel Transmigration is

 1. Wormpaul

  Tering Erik, ik vind jouw echt meer dan goed maar kan je niet voor een andere site gaan werken?
  .
  Net klikte ik weer op een artikel (dacht ik) en bleek het reclame te zijn, ik ben niet snel geïrriteerd maar dat soort zaken haalt echt het bloed onder me nagels vandaan.
  .
  Reclame verpakken als nieuws gerelateerde artikelen is zo vreselijk uit de mode de laatste jaren (gelukkig) behalve hier helaas.
  .
  Niets persoonlijks tegen jouw maar ik blijf het jammer vinden dat iemand met jouw talent voor zoiets als dit moet werken :(

    /   Beantwoorden  / 
 2. Kikujiro

  Ja… jammer dat blog.nl hun eigen site vervuilt met dergelijke als artikel verpakte reclames. Uiteraard moet er geld verdiend worden, maar dat kan volgens mij ook op een andere manier.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Simon van der Linden

  Zoeken ze bij de Correspondent niet nog een gameverslag gever?

  ps: spannend spel idd

  ps2: die reclame kan je met een Chrome extentie uitzetten volgens mij.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.