Burnout-ontwikkelaars werken aan “multi vehicle” spel


Ook zo benieuwd naar het eerste next-gen spel van ontwikkelaar Criterion? Het wordt geen nieuwe Burnout, geen nieuwe Need for Speed, maar een ambitieuze “first person multi vehicle game.” Een open wereld waarin spelers alle voertuigen kunnen besturen. Auto’s, motorfietsen, jetski’s, helicopters, speedboten, vliegtuigen, wingsuits, en ongetwijfeld nog veel meer verrassingen. En dat allemaal vanuit een first person perspectief. Dit spel is zo vroeg in ontwikkeling dat er zelfs nog geen neppe pre-rendered trailer is (en ook nog geen titel trouwens), maar het klinkt zo veelbelovend dat ik dit vrolijke promofilmpje toch graag laat zien.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Teleporteer door muren en blaas wetenschappers op in Warp
Lees ook:Eerste trailer: Dead Space Extraction voor de Wii
Lees ook:Spelen met perspectief in mobile platfomer Graybles
Lees ook:Eerste trailer zombiespel Dying Light
Lees ook:Project H.A.M.M.E.R.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.