Limbo nu ook verkrijgbaar in een gelimiteerd zwart doosje


Is hij niet stijlvol jongens? Ik kan geen enkele logische reden verzinnen om dit zwartgallige puzzelspel nog een keer aan te schaffen in een zwart doosje… behalve dan dat het een heel mooi zwart doosje is. Deze Limited Edition was voorheen alleen verkrijgbaar in Duitsland, maar vanaf vandaag is er ook een internationale versie. De officiĆ«le site stuurt je rechtstreeks naar Amazon, alwaar je het doosje kunt bestellen voor 25 dollar. Hij is echter ook al gesignaleerd in Nederlandse webwinkels, daar voor maar 19 euro. Niet duur, zeker niet in vergelijking met de gelimiteerde edities van andere games.

Naast een CD-rom met het spel (voor pc en Mac) bevat het doosje ook nog wat kaartjes met artwork, een sticker en een anaglyphbril om Limbo in stereoscopische 3D te spelen. (Een functie die helaas alleen beschikbaar is in de versie van Limbo op deze gelimiteerde CD-rom). Bekijk het allemaal op je gemak in de onderstaande uitpakvideo. Na een halve minuut activeert recensente Catherine per ongeluk haar Xbox 360 omdat de Kinect haar blijkbaar verkeerd verstaat. Daar moest ik om lachen.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Limbo komt op 21 juli
Lees ook:Playdead: Limbo niet naar pc en PlayStation 3
Lees ook:Reminder: Limbo nu ook in de PlayStation Store
Lees ook:Indiegame Limbo naar Xbox Live Arcade
Lees ook:Interview met de makers van Limbo

2 reacties op “Limbo nu ook verkrijgbaar in een gelimiteerd zwart doosje

  1. Erik

   Met een muziekje eronder vind ik ze toch minder leuk. Ik wil ook het lullige commentaar horen over de schoonheid van ieder veiligheidspamflet en elke tie-wrap. ;)
   .
   Maar het blijft wel een mooi apparaat. Stom dat er echt geen stekker in die doos zit, maar stiekem wil ik hem toch wel graag hebben.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.