Kindernachtmerries komen uit in horrorspel Among The Sleep


De trailer van de dag gaat vandaag over Among The Sleep, een horrorspel met een peuter in de hoofdrol. Ontwikkelaars beweren vaak dat horrorspellen eng zijn omdat spelers zich hulpeloos voelen. Als dat waar is dan wordt dit het engste horrorspel aller tijden. Niemand is immers hulpelozer dan een twee jaar oude peuter die nog maar net heeft leren lopen. In de trailer (gefilmd door zijn ogen) zien we hem ‘s nachts uit zijn ledikant klauteren en op onderzoek gaan in de huiskamer. Er zijn geen zombies of buitenaardse mutanten, maar toch is de spanning om te snijden. Met een onweersbui, enge schimmen voor de ramen en een televisie die uit zichzelf aan springt jaagt Among The Sleep je de stuipen op het lijf.

De makers beloven dat hun spel zich niet alleen afspeelt in dit huis. Hoe het verhaal precies gaat wordt uiteraard nog niet verklapt, maar in het begin van het spel gebeurt er “iets” waardoor de jonge hoofdrolspeler samen met zijn teddybeer op de vlucht slaat. Hij komt terecht in een mysterieuze wereld “tussen droom en werkelijkheid.” En omdat peuters van nature een levendige fantasie hebben is het niet zeker dat alles wat je ziet ook daadwerkelijk gebeurt. Ik verheug me nu al op de scene waarin je vader zegt dat monsters niet bestaan, vlak voordat hij je op zijn schouders terug draagt naar een enge eindbaas.

Among The Sleep verschijnt in 2013 voor pc en Mac.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Een horrorspel door de ogen van een peuter
Lees ook:Nieuwe trailer peuterhorrorspel Among the Sleep
Lees ook:Bekijk Kingdom Hearts: Birth By Sleep voor PSP
Lees ook:Zes nieuwe Kingdom Hearts: Birth by Sleep screenshots
Lees ook:Resident Evil 6: nieuwe trailer en nieuwe releasedatum

0 reacties op “Kindernachtmerries komen uit in horrorspel Among The Sleep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.