Love

Love is een wereld die altijd evolueert. Spelers kunnen het landschap veranderen, maar ook zonder interactie blijft Love voortdurend in beweging. Die eigenschap is geboren uit noodzaak – Love is een eenmansproject en om zonder hulp van de computer een wereld te creĆ«ren was onbegonnen werk – maar het groeide uit tot de essentie van Love. Spelers bouwen steden die ze tegen elkaar verdedigen, maar net als in de natuur zullen hun bouwwerken uiteindelijk vergaan om plaats te maken voor nieuwe bergen en woestijnen. Heel concreet is Love een MMOFPS (Massive Multiplayer Online First Person Shooter) waarin ongeveer tweehonderd spelers het tegen elkaar opnemen, maar het is zoveel meer. Neem alleen al de graphics: Love ziet eruit als een impressionistisch olieverfschilderij, een mistige spelwereld waarin je de wind ziet blazen. Love bewijst dat realisme niet de enige manier is om mooie graphics te maken, maar Love bewijst ook dat teams met 160 programmeurs niet de enige manier zijn om mooie spellen te maken. Bekijk hieronder een demonstratie door Eskil Steenberg zelf, of ga naar zijn site om hetzelfde filmpje fullscreen te bekijken.

[games.blog forum]

Lees ook:Nieuwe trailer geweldloze MMO Wander
Lees ook:Uitgebereide trailer Dragon Quest IX
Lees ook:Kijk dit: Pix’n Love Rush als PSP Mini
Lees ook:Online spelletje: The Love Letter
Lees ook:Dit kun je verwachten in nieuwe No Man’s Sky update

4 reacties op “Love

 1. Berend Jan

  ik heb nu 2 keer gekeken en ik snap nog niet waar Love echt overgaat. Het is een virtuele zandbak waarin je steden kan bouwen en windmolens kan aanleggen…
  .
  Ofzo.
  .
  denk ik…
  .
  GEWELDIG ik wil dit op mijn PC hebben draaien. Als het uitkomt ga ik het echt wel proberen mischien gaat het wel mijn volgende indy aankoop worden. vorige was trails 2 een geweldig indy product van steam ;)

    /   Beantwoorden  / 
 2. Linkster/G.Tom

  niiice!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Wisse

  Ik heb even de website doorgelezen en er staat dat je samen met andere mensen tegen AI’s speelt, en helaas wordt het pay to play.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Online computerwinkel

  Spijtig dat je hiervoor weer je portemonnee moet gaan bovenhalen. Voor de rest is het wel een leuk concept.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.