Online spelletje: Sissy’s Magical Ponycorn Adventure


Wat een Ponycorn is? Nou gewoon, een kruising tussen een eenhoorn (unicorn) en een pony. Klinkt als iets dat alleen een vijfjarig meisje zou verzinnen, en dat is precies wat er hier is gebeurd. De bedenker van Sissy’s Magical Ponycorn Adventure – die het spel ook zelf heeft getekend, ingeproken en van muziek voorzien – werd geboren in 2006. Haar vader was alleen de programmeur die alle elementen samenvoegde.

Het spel is uiteraard mierzoet en tot de nok gevuld met regenbogen, vlinders en andere dingen waar kleine meisjes van houden. Je zou het een point and click adventure kunnen noemen, al is de logica soms ver te zoeken (is het echt zoveel beter voor de paarse Ponycorn om bevrijd te worden uit de kooi als hij meteen daarna wordt opgesloten in een glazen pot?) De oplossingen van de puzzels zijn evengoed erg creatief en ik schoot een paar keer hardop in de lach. Misschien zouden meer spelontwerpers moeten samenwerken met hun kinderen!

Speel: Sissy’s Magical Ponycorn Adventure

(Blog over de totstandkoming)

Bekijk alle Online Spelletjes

[g.forum]

Lees ook:Harvest Moon: Magical Melody nu ook naar Wii
Lees ook:Nieuwe screenshots Magical Vacation 2
Lees ook:Online spelletje: 14 Locks
Lees ook:Magical Vacation 2 begin volgend jaar naar Europa
Lees ook:Dewey’s Adventure ziet er leuk uit

Eén reactie op “Online spelletje: Sissy’s Magical Ponycorn Adventure

  1. Tom

    ik vond em zo leuk dat ik meteen maar 3 euro heb gedoneerd :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.