Online spelletje: Hero’s Arms

Hero’s Arms is wat ambitieuzer dan je gewend bent van een gratis online spelletje. We hebben het over een nostalgische Zelda-kloon (dat mag ik zo zeggen, dat doen de makers zelf ook) met een flinke overworld, een paar pittige dungeons en een stel grote eindbazen. Bookmark die site maar, want dit krijg je niet in één dag uitgespeeld.

Het slappe verhaaltje doet nauwelijks terzake, Hero’s Arms richt zich voornamelijk op de gameplay van Nintendo’s avonturenspellen. Dit is wat Zelda ooit was: een uitgestrekte wereld die je niet onderzoekt vanwege je zoveelste fetch quest, maar gewoon omdat je wilt weten hoe het volgende scherm er uitziet. Vijanden zijn geen hinderlijke obstakels, maar het centrale element waar alles om draait. Het spelplezier zit hem in het vechten. Zelda: The Arcade Game!

Je bent vrij om de spelwereld te onderzoeken in je eigen volgorde, al wordt de weg soms wel versperd door obstakels waar je eerst een specifiek voorwerp voor nodig hebt. Het is een formule die vooral spelers van de allereerste Zelda bekend zal voorkomen. Een simpel RPG-element (verzamel Experience Points om
sterker te worden) zorgt dat het verslaan van vijanden nooit overbodig wordt. De makers claimen een speelduur van 15 tot 20 uur, ik speelde Hero’s Arms met veel plezier uit in ongeveer de helft. Hele dikke aanrader!

Speel: Hero’s Arms

Bekijk alle Online Spelletjes

[games.blog forum]

Lees ook:Online spelletje: Bloxorz
Lees ook:Eerste videos Guitar Hero 3
Lees ook:Online spelletje: Compulse
Lees ook:Online spelletje: Fairune
Lees ook:D-Pad Hero, geniaal maar ongeveer twintig jaar te laat

3 reacties op “Online spelletje: Hero’s Arms

 1. DK

  leuk spel!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Mithrandir

  Uhm…de game is zelfs zo erg Zelda-achtig dat de mapdesigns deels hetzelfde zijn. Net 10 minuten gespeeld en voordat ik sommige schermen inging wist ik gewoon al dat er een huisje, brug, grot, etc kwam.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Serieus? Uit welke Zelda is het dan overgenomen? Ik heb ze allemaal gespeeld maar ik herkende helemaal geen locaties. (Moet er wel bij zeggen dat ik ze in sommige gevallen erg lang geleden heb gespeeld).

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.