Ook de Switch eShop regiovrij?


Will online stores be region-free or just cartridges?

The Nintendo Switch system is not region locked, but we recommend that players buy games within their region to ensure full service and support. The user will access the Nintendo eShop that corresponds to the country identified in their Nintendo Account. (Up to eight user accounts can be created on a single Nintendo Switch system.)

Lees ik het goed? Staat hier echt dat gamers op de Switch meerdere accounts kunnen aanmaken als ze willen winkelen in buitenlandse eShops? Zoveel vrijheid had ik niet verwacht. Als Nintendo eenmaal besluit om regiovrij te gaan, worden blijkbaar echt alle beperkingen opgeheven. Stel je voor: een Japans profiel voor al die nooit in Europa uitgebrachte Virtual Console-spellen, en een Amerikaanse voor als games daar weer eens eerder uitkomen en/of goedkoper zijn. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Zouden er echt geen verborgen beperkingen zijn om gamers binnen hun eigen regio te houden?

Neo-games.blog forum

Lees ook:Voorlopig geen Virtual Console op de Switch
Lees ook:Nintendo verdubbelt productie van de Switch
Lees ook:Gerucht: GameCube-spellen in Switch Virtual Console
Lees ook:Nintendo stopt met de NES Classic Edition
Lees ook:Eerste Commodore 64 spellen nu in Virtual Console

Eén reactie op “Ook de Switch eShop regiovrij?

  1. Steven | PC trends

    Erik, heb jij hem al geprobeerd de switch? Ik ben erg benieuwd naar je eventuele ervaringen! Groet Steven

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.