Nieuwe filmpjes Zelda: Breath of the Wild

Kijken op YouTube
De Zelda-serie zat de afgelopen 10 jaar in een dipje. Twilight Princess was saai, Phantom Hourglass en Spirit Tracks misten diepgang en Skyward Sword voelde als een verzameling losse gebiedjes zonder echte overworld, Maar het lijkt erop dat Eiji Aonuma en zijn team nu weer op het juiste pad zijn. A Link Between Worlds voor de 3DS was de leukste Zelda die ik in jaren heb gespeeld en Breath of the Wild ziet er extreem veelbelovend uit. Ook weer in deze nieuwe filmpjes. Hyrule was nog nooit zo groot, zo mooi en zo gevaarlijk.

  • Het hele internet vraagt zich af wie de vrouw in de bovenstaande trailer is. Ze draagt dezelfde kleren als Link, dus… een collega avonturier? Link’s zus? Prinses Zelda in een actieve rol? De trailer brengt haar erg nadrukkelijk in beeld, dus ze speelt vast een belangrijke¬† rol.
  • De releasedatum wordt nu gewoon aangegeven als “2017″. Je zou bijna denken dat Breath of the Wild inderdaad niet op tijd klaar is voor de lancering van de Switch (in maart).

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Nieuwe trailer Legend of Zelda: Breath of the Wild
Lees ook:Nieuwe trailers Legend of Zelda: Breath of the Wild
Lees ook:Breath of the Wild DLC pakket 1 nu verkrijgbaar
Lees ook:Prototype Breath of the Wild leek net een NES-spel
Lees ook:Link nog steeds hoofdrolspeler in tweede DLC BotW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.