Nintendo onthult nieuwe spelcomputer om 16:00 uur


Spannend! Nintendo onthult vandaag de NX. Het filmpje schijnt maar 3 minuten te duren, dus verwacht nog geen uitgebreide presentatie. Waarschijnlijk alleen wat beelden van het apparaat zelf, een definitieve naam en als we geluk hebben misschien één spelletje om te demonstreren hoe alles werkt.

Volgens de geruchten wordt de NX een draagbare spelcomputer die je ook kunt aansluiten op je televisie. Het apparaat zou eruitzien als een soort tablet, met loskoppelbare controllers aan beide kanten van het scherm. Zie de illustratie na de klik. Spellen voor de hybride-console worden volgens Eurogamer uitgebracht als ouderwetse spelcassettes.

Kijk vanmiddag om 16:00 uur op nintendo.nl om te zien hoe veel van die geruchten ook echt kloppen.


Neo-games.blog forum

Lees ook:Gerucht: Nintendo Switch heeft 720p touchscreen
Lees ook:Maak kennis met de Nintendo Switch
Lees ook:Nintendo DS-spellen naar de Wii U Virtual Console
Lees ook:Check deze Shadow of the Colossus illustratie
Lees ook:Nintendo NX combinatie van console en handheld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.